Annulering & wijziging van bestellingen

Annulering 

In de meeste gevallen is het niet mogelijk om een bestelling te annuleren na plaatsing, omdat de verwerking voor de meeste bestellingen onmiddellijk van start gaat (er zijn uitzonderingen voor producten met langere levertijden).

Als u wilt proberen om een bestelling te annuleren:

  1. Ga naar ons Hulpcentrum (door een pagina terug te klikken) en beantwoord een paar snelle interactieve vragen. 

Als het mogelijk is om uw bestelling te annuleren zal de verkoper aan u melden of de bestelling geannuleerd is. Als de verkoper de bestelling niet heeft kunnen annuleren, bijvoorbeeld als deze al verzonden is, dan moet u op levering wachten en de producten te retourneren volgens de stappen onder Retourzending, Terugbetaling en Ruil. 

 

 

Wijzigingen 

In sommige gevallen is het mogelijk om eenvoudige wijzigingen aan te brengen in uw bestelling, maar alleen als de bestelling nog niet door de verkoper is bevestigd of verzonden. Eenvoudige wijzigingen zijn bijvoorbeeld wijziging van de maat of de kleur van een artikel of een kleine wijziging in het bezorgadres. Het is niet mogelijk om een artikel om te ruilen voor een ander als de waarde verschilt, of om het bezorgadres te wijzigen in een compleet ander adres.

Als u wilt proberen om een bestelling te annuleren:

  1. Ga naar ons Hulpcentrum (door een pagina terug te klikken) en beantwoord een paar snelle interactieve vragen. 

Als de verkoper de bestelling niet heeft kunnen wijzigen, bijvoorbeeld als deze al verzonden is, dan moet u op levering wachten en de producten te retourneren volgens de stappen onder Retourzending, Terugbetaling en Ruil. 

Als het bezorgadres dat u hebt ingevuld onjuist was en u hebt het niet kunnen aanpassen, klik dan op hier voor meer informatie.