80m Worst Casing Homeuse Varkensworst Casing Hot Dog Casing Kookgereedschap

€ 42,95
+ € 21,49 Verzending

80m Worst Casing Homeuse Varkensworst Casing Hot Dog Casing Kookgereedschap

  • Merk: unbrand
Verkocht door:

80m Worst Casing Homeuse Varkensworst Casing Hot Dog Casing Kookgereedschap

  • Merk: unbrand
Adviesprijs: € 64,00
Prijs: € 42,95
Je bespaart: € 21,05 (32%)
Verkocht door:
€ 42,95
+ € 21,49 Verzending

Op dit moment niet beschikbaar

We weten niet wanneer en of dit artikel weer op voorraad zal zijn.

We accepteren de volgende betalingsmethoden

Beschrijving

Gebruik van gezouten omhulsel De gezouten darmen worden uitgehard met zout en zullen niet verslechteren na een half jaar bij kamertemperatuur te zijn bewaard, en de houdbaarheid van gekoelde opslag is één jaar. Gebruik: was eerst het zout op het oppervlak van de behuizing af met koud of warm water (u kunt het afwassen ongeveer drie keer) en week gedurende 20 minuten (Gebruik allemaal schoon water, gebruik geen kokend water om de behuizing te wassen of te weken). Zet de worstjes apart. Eenmalig gebruik Niet zozeer, je kunt er een paar uithalen om te wassen en degenen die niet gewassen zijn in de koelkast bewaren. Gebruik zout als je het niet kunt gebruiken up Na het maken, knijp het water, maak het dan in, knijp het uit en knijp het meerdere keren, en het kan in de koelkast worden bewaard. Thuisvulworstproces 1. Week het omhulsel in koud water om de zoute smaak te verwijderen en zet apart. 2. Fijngehakt mager vlees en in blokjes van 1 cm gesneden. 3. Doe alle smaakmakers in de magere vleesvulling en vetblokjes en roer door elkaar. 4. Giet het gemengde vlees in het omhulsel met een trechter, prik het oog met een naald op de darm om lucht vrij te maken en knijp het met de hand Voor volheid, wanneer de vulling 12-15 cm lang wordt, bind je de twee uiteinden met een touw en bind je het tijdens het vullen vast totdat de hele darm is gevuld. 5. Spoel de gevulde worsten af en hang ze aan bamboestokken voor blootstelling of bakken. Over het algemeen worden ze gedurende 5 zonnige dagen blootgesteld aan de zon en nemen ze dan. Plaats het op een koele en geventileerde plaats en hang het een maand op. Voorzorgsmaatregelen voor het maken van gestoomde worst Voorzorgsmaatregelen voor het direct stomen van worsten gevuld met zout: Het vlees kan te vol worden gevuld (het ingezakte vlees zal het doen, omdat het vlees tijdens het stomen zal uitzetten en het gemakkelijk te veel te vullen is) Breek het omhulsel. De gevulde worsten kun je het beste langer dan 2 uur op een koele en geventileerde plaats hangen totdat de schil droog is en gestoomd in een pan op koud water Na het koken, zet het vuur laag, kook gedurende 3-5 minuten, open het deksel en gebruik een steriliserende naald of tandenstoker om de worst te doorboren om leeg te lopen, En stoom vervolgens op middelhoog vuur<BR><BR>20 minuten. (Neem een gat van ongeveer drie centimeter uit elkaar) Nadat de worsten zijn afgekoeld, kunnen ze in de koelkast worden bewaard. Ontdooi en bak voor het eten Het kan worden gegrild of gefrituurd.
  • Fruugo-ID: 132690256-279616612
  • EAN: 731034009010

Levering & retouren

Verzonden binnen-1 dagen

  • STANDARD: € 21,49 - Levering tussen wo 15 oktober 2025–do 23 oktober 2025

Verzending vanaf China.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de producten die u bestelt volledig en volgens uw specificaties bij u worden afgeleverd. Mocht u echter een onvolledige bestelling ontvangen of andere artikelen dan degene die u heeft besteld, of als er een andere reden is waarom u niet tevreden bent met de bestelling, dan kunt u de bestelling retourneren, of welk product dan ook die bij de bestelling was inbegrepen, en ontvangt u een volledige terugbetaling voor de artikelen. Bekijk het volledige retourbeleid