Accuratesse van inhoud

Kleurvariaties

Ondanks dat alle moeite gedaan wordt om de kleuren van productafbeeldingen zo nauwkeurig mogelijk weer te geven, is het mogelijk dat de daadwerkelijke kleuren van producten kunnen afwijken van de weergegeven kleuren op uw scherm als gevolg van verschillen in monitoren en instellingen.


Vertalingen van taal

Productbeschrijvingen kunnen vertaald worden middels handmatige of automatische vertalingen. Deze betreffen niet precies dezelfde beschrijving van het product, ze worden enkel verschaft als een leidraad en dienen niet vertrouwd te worden in termen van de koopovereenkomst.


Productmaten

De weergegeven maten zijn de maten voor het land van de verkoper. Dus als de winkelier bijvoorbeeld in het VK is gevestigd, is de selectie van de schoenmaat een Britse standaard schoenmaat, tenzij anders aangegeven. Let op: het land van de verkoper wordt op elke productpagina weergegeven onder de leveringsinformatie. Neem bij twijfel contact op met de klantenservice voor meer informatie.

Grootteconversies variëren aanzienlijk van merk tot merk, dus we raden u aan de officiële website van de fabrikant te raadplegen om de nauwkeurigheid van de conversies te garanderen.


Elektronische producten:

De stekkerfitting van elektrische apparaten op het lichtnet wordt meestal voorzien van de stekker voor het land van de verkoper, tenzij anders aangegeven. Het wattage / spanning van elektrische artikelen is meestal ook geschikt voor gebruik in het land van de detailhandel. Het land van de verkoper wordt op elke productpagina weergegeven. Neem bij twijfel contact op met de klantenservice voor meer informatie.
Voor artikelen die voor gebruik in andere landen zijn gekocht, kunnen adapters / converters nodig zijn, die mogelijk niet altijd door de detailhandelaar worden geleverd en het is de verantwoordelijkheid van de klant om deze indien nodig te kopen.


Voorschrift:

Als een artikel dat u koopt een voorschrift vereist voor import in uw land, kan dit vereist worden door de douane om het pakket vrij te geven voor u. Fruugo accepteert hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid, maar zal u graag helpen.


Onnauwkeurigheden in prijs en beschrijving

Wij hebben, binnen redelijkheid, voorzorgsmaatregelen genomen in een poging te verzekeren dat opgegeven prijzen en beschrijvingen correct zijn. Fruugo kan niet aansprakelijk gehouden worden voor onnauwkeurigheden of fouten met betrekking tot prijzen of beschrijvingen.
Incidenteel kan er een fout voorkomen waardoor goederen incorrect geprijsd of beschreven zijn. In een dergelijk geval zijn wij niet verplicht de goederen tegen deze incorrecte prijs of volgens de incorrecte beschrijving te leveren, of überhaupt te leveren. Het blijft ons voorbehouden van tijd tot tijd fouten te corrigeren. Wij zullen (naar onze keuze) uw order ofwel annuleren en u het bedrag dat u betaald heeft restitueren, of u contacteren, voor zover redelijkerwijs mogelijk, en u vragen of u de order wenst voort te zetten tegen de correcte prijs of correcte beschrijving. Wanneer wij niet in staat zijn u te contacteren of u de order niet voort wenst te zetten tegen de correcte prijs of correcte beschrijving, dan zullen wij uw order annuleren en u de betaalde prijs restitueren.