Markt & Technik Becker CAD 10 3D PRO Volledige versie, 1 licentie Windows CAD

€ 146,20
+ € 10,07 Verzending

Markt & Technik Becker CAD 10 3D PRO Volledige versie, 1 licentie Windows CAD

Adviesprijs: € 168,14
Prijs: € 146,20
Je bespaart: € 21,94 (13%)
€ 146,20 + € 10,07 Verzending

Op voorraad

Verzonden binnen3 dagen

We accepteren de volgende betalingsmethoden

Beschrijving

Draft-planning-3D ontwerp visualization100% compatibel met AutoCADThe professionele oplossing voor engineering, architectuur, huishouden, Elektrotechniek & Co. de high-performance en met AutoCAD compatibele CAD-software ondersteunt u met een indrukwekkende variëteit aan functies bij het ontwerpen van technische schetsen en tijdens het ontwerpen en modelleren van gedetailleerde 3D-werkstukken en de implementatie ervan in 2D-productietekeningen die voldoen aan de norm. BeckerCAD10 3D Pro maakt het snel en nauwkeurig realiseren van projecten op het gebied van architectuur, elektrotechniek, Bouwtechniek, Werktuigbouwkunde of modellering: van de meting met 2D-tekening tot het gerenderde 3D-model. Andere highlights in een oogopslag: • python-interfaces snel om zelf programd te laden en uitvoeren van python-Programma's in BeckerCAD • Definieer en bewerk formulier positie toleranties • focus van lichamen Vang • geavanceerde afmetingen als hoek om assen of afstand te coördineren met helling • nieuwe weergavemethoden voor de 3D-weergave • afbeeldingsbestand uit 3D-weergave genereren • opslaan van lichamen als een bestand in STL Formatdeze tekst is machinaal vertaald.

Levering & retouren

Producten worden verzonden door de individuele Fruugo-retailers, die zich in heel Europa en de rest van de wereld bevinden. De levertijden en verzendkosten vari�ren afhankelijk van de locatie van de verkoper, het land van bestemming en de geselecteerde bezorgmethode. Bekijk de volledige bezorginformatie

Verzonden binnen3 dagen

Standaard levering tussen vr 10 december 2021–do 23 december 2021 · € 10,07

Onze populairste optie, ideaal voor de meerderheid van onze klanten.
Verzending vanaf Oostenrijk.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de producten die u bestelt volledig en volgens uw specificaties bij u worden afgeleverd. Mocht u echter een onvolledige bestelling ontvangen of andere artikelen dan degene die u heeft besteld, of als er een andere reden is waarom u niet tevreden bent met de bestelling, dan kunt u de bestelling retourneren, of welk product dan ook die bij de bestelling was inbegrepen, en ontvangt u een volledige terugbetaling voor de artikelen. Bekijk het volledige retourbeleid.

Conrad Electronic International

Adres: Durisolstraße 2, Wels, 4600, Oostenrijk
Retailer VRN: BE0848430393
Bedrijfsnummer: ATU 66596702