Jungle handel voorraden Tortoise hoek oprit Bowl

€ 24,95
+ € 9,49 Verzending

Jungle handel voorraden Tortoise hoek oprit Bowl

Adviesprijs: € 32,95
Prijs: € 24,95
Je bespaart: € 8,00 (24%)
€ 24,95 + € 9,49 Verzending

Nog maar 2 op voorraad

Verzonden binnen6 dagen

We accepteren de volgende betalingsmethoden

Beschrijving

Deze grote schildpad ramp bowl is ontworpen voor schildpadden om gemakkelijk in en uit te klimmen. Zware hars kan dus niet gemakkelijk worden omvergeworpen. Zorgt ervoor dat de schildpad te allen tijde kan baden en zijn hoofd uit het water kan houden.

Levering & retouren

Producten worden verzonden door de individuele Fruugo-retailers, die zich in heel Europa en de rest van de wereld bevinden. De levertijden en verzendkosten vari�ren afhankelijk van de locatie van de verkoper, het land van bestemming en de geselecteerde bezorgmethode. Bekijk de volledige bezorginformatie

Verzonden binnen6 dagen

Standaard levering tussen wo 15 december 2021–ma 03 januari 2022 · € 9,49

Onze populairste optie, ideaal voor de meerderheid van onze klanten.
Verzending vanaf Verenigd Koninkrijk.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat de producten die u bestelt volledig en volgens uw specificaties bij u worden afgeleverd. Mocht u echter een onvolledige bestelling ontvangen of andere artikelen dan degene die u heeft besteld, of als er een andere reden is waarom u niet tevreden bent met de bestelling, dan kunt u de bestelling retourneren, of welk product dan ook die bij de bestelling was inbegrepen, en ontvangt u een volledige terugbetaling voor de artikelen. Bekijk het volledige retourbeleid.

Universal Textiles UK

Adres: 50 Oswin Road, Leicester, LE3 1HR, Verenigd Koninkrijk
Retailer VRN: BE0742757308
Bedrijfsnummer: GB881222534