COVID19 Nederlands

Coronavirusinformatie voor onze klanten

We staan open voor zaken en zijn hier om te helpen.


We willen dat u er zeker van bent dat we in deze uitzonderlijke tijden open staan voor zaken.

Bovendien willen we u helpen om de producten te kopen die u nodig hebt van over de hele wereld. 

U kunt nog steeds bestellingen plaatsen en profiteren van toegang tot ons gevarieerde, uitgebreide, en wereldwijde productassortiment.

We houden voortdurend toezicht op de wereldwijde gezondheidsrichtlijnen en passen onze werkwijzen aan om onze klanten, mensen en partners te beschermen.

En we werken nauw samen met ons toegewijde netwerk van detailhandelaren om hen te helpen hun bedrijf vooruit te helpen en producten tot aan uw deur te blijven leveren.

We hopen dat onze antwoorden op veelgestelde vragen hieronder uw vragen zullen beantwoorden.


Veelgestelde vragen

Kan ik nog steeds bestellingen plaatsen op Fruugo?

Absoluut, Fruugo is nog steeds open voor zaken en u kunt nog steeds bestellingen plaatsen voor producten uit ons enorme wereldwijde assortiment.


Wordt mijn pakket nog steeds op tijd geleverd?

Onze detailhandelaren en de bezorgingsbedrijven waarmee ze wereldwijd samenwerken, doen er alles aan om de leveringsdata als normaal te halen. De geschatte verzendtijd van de goederen wordt weergegeven op onze productdetailpagina's.

Grote lokale en wereldwijde koeriers die worden gebruikt om Fruugo bestellingen te verwerken, zijn nog steeds operationeel en passen hun werkpraktijken aan om rekening te houden met specifieke beperkingen van het land. Als er beperkingen zijn, hebben deze meestal gevolgen voor specifieke regio's of specifieke landen en zijn ze van invloed op alle leveringen in dat gebied gedurende een bepaalde periode.

Vanwege het ongekende karakter van de situatie vragen we u om begrip en geduld als er sprake is van laattijdige bestellingen als gevolg van omstandigheden buiten Fruugo, onze detailhandelaren of koeriers of vanwege de grote toename van leveringen van goederen die over de hele wereld nodig zijn.


Is het veilig om pakketten en producten te ontvangen?

Er is op dit moment geen bewijs dat het Coronavirus via producten of verpakkingen kan worden verspreid. Het is mogelijk dat sommige lokale leveringspraktijken veranderen (zoals het ontbreken van handtekeningen, sociale afstandelijkheid en andere maatregelen) om de bezorgers en u te beschermen en om het wereldwijde distributienetwerk zo efficiënt mogelijk te laten functioneren.


Wat is uw retourbeleid?

We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop, maar onze retourmogelijkheden zijn normaal en mocht u deze nodig hebben, dan kunt u hier ons retourbeleid vinden.


Hoe beschermt u klanten, mensen en partners?

Ons team werkt nu allemaal op afstand en houdt zich aan de lokale beperkingen in het land en de richtlijnen van de overheid voor werkpraktijken.

We houden voortdurend toezicht op de wereldwijde gezondheidsrichtlijnen en passen onze werkpraktijken aan om aan specifieke vereisten te voldoen.


Kan ik nog steeds contact opnemen met de klantenservice?

We hopen dat de volgende opties u zullen helpen om uw vraag snel en efficiënt te beantwoorden:

  • Voor algemene informatie - Onze hulppagina's
  • Voor bestellingen die al zijn geplaatst: u kunt rechtstreeks contact opnemen met de winkelier via ons interactieve Helpcentrum op de vorige pagina. Om uw aanvraag te starten, klikt u op terug en antwoordt u met "JA" op de vraag
    ‘Heeft uw vraag betrekking op een bestaande bestelling?

Let op: door de huidige situatie met betrekking tot Coronavirus ontvangen we een groter aantal vragen van klanten, en het duurt iets langer dan normaal om te reageren, maar wees gerust, ons team zal contact opnemen zodra ze in staat zijn om te reageren.