Europa - Kerstmislevering

Fruugo is de perfectie site om je kerstinkopen te doen. Met over 1 miljoen producten om uit te kiezen is er altijd wel iets voor iedereen. Ook al is Kerstmis ons drukste tijd van het jaar, we werken extra hard om te proberen om dezelfde niveau van service te bieden die onze klanten het gehele jaar van ons gewend zijn.

We hebben leveranciers over de hele wereld. Op elk productpagina, boven de "toevoegen aan winkelwagen"-knop, hebben we weergeven uit welk land het item verzonden wordt.

De laatst aanbevolen ** besteldatum voor levering is 14 december.

U kunt op elk moment normaal blijven bestellen na deze eindmomenten en uw bestelling misschien nog steeds vóór Kerstmis ontvangen.

Let erop dat sommige leveranciers expresleveringsopties aanbieden wat ervoor zorgt dat u later kunt bestellen dan deze datums en nog steeds uw bestelling vóór Kerstmis kunt ontvangen. Als expreslevering een optie is wordt dat weergeven tijdens het betalingsproces.

**Ook al streven Fruugo-leveranciers om te leveren binnen deze tijdschema's, let erop dat deze tijdschema's geschat zijn en niet gegarandeerd. De leveringsschema's omvatten geen douaneafhandelingstijden of ongunstige weersomstandigheden buiten Fruugos controle. Houd rekening met extra levertijd voor leveringen aan uitzonderlijke locaties die moeilijk te bereiken zijn.